CASZ

2010.09.15. 06:27

 

Üdv mindenkinek!
Nem, nem vagyok berekedve és nemis írtam félre, a CASZ egy rövídése a:
Céh Alapszabályoknak. És ezek a következők:
 
A Céhtag jogai
 
1§. A céhtagnak joga van a véleményét KULTÚRÁLT formában bármikor elmondani, és a céhvezetőnek ill. tisztviselőknek azt figyelembe venni, elolvasni.
 
2§. A céhtag azokon a szavazásokon, amin részt vehet, minden véleményét leírhatja
(pl. háború, diplomáciai kérdés, céhlevél válasz, stb.). Amennyiben ezt nem teszi meg az szabálysértésnek minősül! A tartózkodást IS jelenteni kell.
 
3§. A céhtagnak joga van az adóját a hét bármely napán, bármikor bármilyen részletben befizetni. Aki ezzel kapcsolatban bármire kéri, kötelezi, (ne adj isten) kényszeríti, fenyegeti, megtéveszti, stb. az azonnali kizárásban részesül.
 
A Céhtag kötelezettségei
 
1§. A céhtag köteles az adóját befizetni, minden héten vasárnap 24:00-ig. amennyiben ezt nem teszi meg, a megfelelő büntetésben* részesül.
 
2§. A céhtag kötelessége MINDIG kultúráltan beszélni, NEM káromkodni. A chaten, levélben, e-mailben egyaránt. Aki ezt nem teszi meg az büntetést* kap.
 
3§. A céhtagnak kötelessége minden csatában résztvenni. Aki ezt nem teszi meg az büntetést* kap.
 
4§. A céhtag kötelessége minden körlevelet elolvasni, azokra - ha szükséges - válaszolni.
 
A Céh jogai
 
1§. A céh nevét, oldalának stílusát, képeit, a tagok neveit, vagy bármilyen ogvédett dolgot, lemásolni, ellopni, felhasználni, de még word-be átmásolni is TILOS.
 
A Vezér jogai
 
1§. A céhvezérnek joga van bárkit előzetes figyelmeztetés nélkül kirúgni. (de persze nem ez lesz a gyakori)
 
2§. A céhvezérnek joga van bárkit, bármikor meghívni a céhbe.
 
3§. A céhvezető bármikor küldhet körlevelet a céh tagjainak, vezérkarának. Akiknek azt kötelességük elolvasni.
 
A Vezér kötelességei
 
1§. A céhvezető kötelessége a honlapot és a céh leírást karban tartani.
 
2§. A céhvezető feladata a tisztviselők(tábornok, diplomata, stb.) megfigyelése, kiválasztása, esetleg eltörlése.
 
3§. A céhvezetőnek kötelessége foglalkozni a céhvel, annak tagjaival.  Külömböző stratégiákat kidolgozni, hadjáratokat indítani(amennyiben az meg lett szavazva).
 
4§. A céhvezető kötelessége körlevelekkel folyamatosan információval ellátni a tagokat, azokat visszakérdezni.
 
5§. a céhvezér kötelessége minden esetben az arra biztos tisztviselővel egyeztetni, a céhvezér SE és a tisztviselő SE önkényeskedhet!
 
A Tisztviselők kötelességei
 
1§. Egy tisztviselő legyen az bármilyen beosztásban mindig kötelessége majdnem* minden döntésben kikérni a céhvezető vélemyényét, engedélyét.
 
2§. A tisztviselőnek értesítenie kell a céhvezetőt minden fontos levéllel kapcsolatban, ha bejelentés érkezik a tagoktól, vagy akármilyen hasonlóan fontos eset történik.
 
3§. A tisztviselőnek kötelessége minden céhen kívüli levélre, a céhvezető megkérdezése után kultúráltan válaszolni. A céhen belüli leveleket pedig továbbítani a céhvezetőnek.
 
A Tisztviselők jogai
 
1§. Egy tisztviselőnek legyen az bármilyen beosztásban, joga van meghívni játékosokat a céhbe MIUTÁN arról megegyezett a céhvezetővel.
 
2§. egy tisztviselő joga bárkit értesíteni minden eseményről ami a céhvel történik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiralyisereg.blog.hu/api/trackback/id/tr672297282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása