Az első MNT-nk

2010.10.04. 15:27

Sziasztok! xD

Aon röhögök ennyire xD hogy pont azokkal kötöttünk először MNT-t akikkel vérremenőleg háborúztunk :D De végül kiderült h köztünk van a tégla, vagy úgy is mondhatjuk h  a baj okozója, forrása, ez pedig nem más mint barbi999. Barbi egyértelműen beszélnünk, kell mert vagy te hazudsz, vagy azok akik téged véresen fenyegetnek - mert jobbvagy náluk - nap mint nap. Szerintem inkább neked nincs igazad és szeretném kiköszörülni a csorbát, mi és  B. Sasok között. Hülyeségért nem érdemes harcolni, hazugságért meg kifejezetten BŰN. Úgyhogy emberek

HIVATALOSAN IS MEGKÖTÖTTÜK ELSŐ MEG NEM TÁMADÁSI SZERZŐDÉSÜNKET A BIRODALMI SASOKKAL!!!

Birod. Sasok: A diplomatánk Lhak Thooz nemsokára meg fog keresni benneteket a részetekkel. A tűzszünetnek VÉGE van, mostantól aki Birodalmi sast támad az azonnali kirúgásban részesül.

 

Üdv: Jack, vezető

A bejegyzés trackback címe:

https://kiralyisereg.blog.hu/api/trackback/id/tr772344179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása