Az új rangok

2010.08.31. 20:58

Sziasztok!
 

Akkor be is mutatnám szövetségünk legújabb rangjait. ezek a rangok személyre lesznek szabva és nem a mindenkori ez, meg mindenkori az lesz az adott feledat ellátója, hanem a kijelölt személy. Úgyhogy nem is szaporázom tovább a szót tessék a felelősi rangok:

Vezető, a vezető a céh tisztviselőit irányítja, mint egy miniszterelnök. Minden fontosabb diplomáciai ügyben őt kell keresni. Minden MNT vagy szövetség, hadüzenettel őt kell keresni nem a diplomatát. A háborút is ő indítja el.

Tábornok, olyan mint egy hadügyminiszter, a háborúkban ő vezeti a céhet, minden háborús kérdésben tanácsot ad a vezetőnek. Ha támadás indul azt a vezető indíítja el, onnan viszont a támadást és a részleteket a tábornok intézi. Védekezés esetén csak a tábornok dönt.

Diplomata, olyasmi mint a külügyminiszter, kisebb diplomáciai munkákat végez el, tanácsot ad a vezetőnek a külömböző diplomáciai döntések meghozatalában. Tagfelvétel esetén NEM ő a felelős. Minden üzenetet kezel, ő használja leginkább a céhes e-mail camet.

Toborzó tiszt, az az ember aki a tagok felvételével foglalkozik, minden tagfelvételt ő intéz, ő küld meghívót, és ő szól a céhvezetőnek, hogy ha ki kell dobni valakit.

Titkár, a titkár a külömböző könyvelési feladatokat látja el, ő jegyzi fel a  hét végén az adókat és egyben ő az adóbiztos is. Minden adózási, adótartozási, harcért való jutalmazási dolgokért ő a felelős. És a kincstárnok is egyben, ő jelenti a céhvezetőnek, hogy megvan-e elegendő arany ennek és ennek a fejlesztésére.

Ez minden egyenlőre. azt hogy pontosan ki fogja ezeket a rangokat birtokolni az később derül ki. Aki eddig katonai fokozat szerint volt beosztva az most a következőkre módosul: Céhvezető, Tisztviselő, Tag, Meghívott tag. Enyii, semmi több. Ma este vagyy a holnapi nap folyamán eldől hogy ki fogja kapni ezeket a rangokat, addigis mindenki taggá lép visssza.

 

Üdv: Jackmorf, Vezető

A bejegyzés trackback címe:

https://kiralyisereg.blog.hu/api/trackback/id/tr712262736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása